Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar de vorige pagina
Inschrijven Groepsaanvraag

Lestijden

80

Nodige voorkennis

Geen

Duur cursus(sen)

7 september 2020 tot 29 januari 2021

7 september 2020 tot 29 januari 2021

7 september 2020 tot 29 januari 2021

Prijs

€ 1,5 / lestijd

Extra verbruikskosten

€ 110 + aankoop boek "Basisbegrippen van de keuken" €22

Module

Koude keuken

We richten ons op de basishandelingen en bereiden koude gerechten voor. Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken helpen we de chef bij het bereiden van zijn gerechten. We bereiden groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte voor. We passen elementaire koude basisbereidingstechnieken toe. Verder oefenen we ons in het bereiden van koude basissauzen en basissoepen. Veiligheid en hygiëne staan hoog op de agenda!