Handel

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Secretariaatsmedewerker

Deze opleiding is de ideale voorbereiding op een administratieve job. Tijdens deze opleiding leer je vlot communiceren in het Nederlands, het Frans en het Engels en dit zowel schriftelijk als mondeling. Je maakt kennis met boekhouden en recht. Daarnaast leer je werken met de in het bedrijfsleven meest gebruikte computertoepassingen.

Medisch administratief bediende

Ben je geboeid door de medische wereld en ben jij de administratieve duizendpoot waar veel zorginstellingen en ziekenhuizen naar op zoek zijn? Dan is deze opleiding je op het lijf geschreven! Je verdiept je in secretariële en computervaardigheden, en tegelijkertijd krijg je inzicht in de medische terminologie, het omgaan met patiënten en hoe een zorginstelling functioneert.

Polyvalent verkoper

Wil je graag aan de slag in een warenhuis, een zelfbedieningswinkel of een traditionele winkel? Hou je van afwisseling in je job en ga je graag met klanten om? Dan is polyvalent verkoper de geknipte opleiding voor jou.

Bedrijfsbeheer

Wil je graag starten als zelfstandige? Of wil je zelfs een eigen zaak opstarten? Dan heb je ongetwijfeld baat bij onze opleiding bedrijfsbeheer.