Nieuws

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nieuw: domotica

Vanaf september 2017 kan je in CVO Brussel twee korte technische opleidingen volgen: domotica en alarmsystemen. Om deze opleidingen te kunnen volgen, moet je wel eerst de opleiding elektriciteit hebben gevolgd.

Nieuw: kraamzorg

Wil je werken in de kraamzorg, dan heb je een erkend diploma nodig. Met onze uitbreidingsmodules kraamzorg voldoe je aan de vereisten om moeder en kind als professional te ondersteunen. Vanaf september 2017 kan je deze opleiding volgen in CVO Brussel.

Nieuw: medisch administratief bediende

Vanaf september 2017 kan je in CVO Brussel de opleiding medisch administratief bediende volgen. Deze opleiding is dé opleiding voor iedereen die een gezonde interesse heeft in de medische sector en zijn secretariële vaardigheden verder wil ontwikkelen.

Nieuw: computeroperator

Heb je interesse in computer en ICT, en dan voornamelijk in hardware? Dan is de opleiding computeroperator misschien wel iets voor jou. Je krijgt een aantal algemene informaticamodules, en je leert hoe je hardware, computersystemen en netwerken onderhoudt en herstelt.

Nieuw: besturingssystemen en netwerken

Sinds september 2016 kan je in CVO Brussel de éénjarige opleiding besturingssystemen en netwerken volgen. Deze opleiding is dé geknipte opleiding voor wie interesse heeft in computers, ICT en netwerken. In combinatie met aanvullende algemene vorming kan je met deze opleiding je diploma secundair onderwijs behalen.

Zorgkunde in afstandsonderwijs

Je werkt, maar je wil toch een opleiding Zorgkundige volgen om nieuwe kansen op de arbeidsmarkt te krijgen? Dan is de opleiding tot Zorgkundige in afstandsonderwijs misschien wel iets voor jou. Deze opleiding duurt 2,5 jaar en het grootste deel studeer je thuis. Eén dag per week volg je stage, en gemiddeld één zaterdagvoormiddag per maand kom je naar school voor klassieke contactlessen. Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van belangrijk nieuws in ons CVO? Schrijf je dan hieronder in en mis geen enkel nieuwsfeit.

Voornaam:

Familienaam:

E-mailadres: